top of page

Rovno k podcastu...

Najnovšie články

Online recepce pro wellness profesionály, která pracuje za vás.

Nemůžete si dovolit recepční? Strávíte několik hodin denně domlouváním a objednáváním klientů? Trávíte hodně času telefonováním, smskováním a i přesto vám "utíkají" klienti, protože jim včas nestihnete zvednout telefon?


Pokud jste si alespoň na jednu otázku odpověděli ano, pak je Wellspace-rezervační systém vhodný právě pro vás.




 

Wellspace je moderní a intuitivní aplikace vytvořená na míru potřebám profesionálů ve světě wellness. Od maséra, terapeuta přes fyzioterapeuta až po trenéra.


Cílem Wellspace je vytvářet online recepci, která vám ušetří více než 50% času stráveného nad organizací a komunikací vašich termínů s klienty. Rychlé ovládání a automatizace rutinních procesů vám přinese zejména efektivní rezervování vašich klientů, kteří si svůj termín zarezervují během několika kliknutí a bez čekání.


Jak Wellspace rezervační systém výrazně sníží počet zrušených termínů vašimi klienty?


Potřebujete klientům automatizovaně posílat SMS notifikace o změně či zrušení jejich termínů a nestíháte? Neradi odbíháte od probíhající masáže k telefonu? Klienta potkáte v místě, kde u sebe nemáte diář, a proto mu nemůžete okamžitě odpovědět na jeho dotaz na volný termín? Bez problému! Všechno obstará vaše online recepce automatizovaně nebo si své podnikání zařídíte během pár kliknutí, ať už jste kdekoliv.


Co vám Wellspace přinese?

  • posune starostlivost o každého vašeho klienta o level výš: ušetříme čas vám i vašim klientům. Vaše komunikace bude efektivnější, přesnější a bez čekání.

  • online a vždy aktuální: přineseme vám jednoduchý management vašich aktivit, pravidlo jednoho kliknutí. Svůj Wellspace máte pod kontrolou sami, proto všechny informace o vašich službách či dostupnosti mohou být aktualizovány pro vaše zákazníky v rámci jednoho kliknutí.

  • Budete 24/7 v kapse svých klientů: S jejich vlastním uživatelským rozhraním, protože víme, jak jsou vaši klienti důležití, a to ať jsou na svém chytrém telefonu nebo počítači budou mít vaši službu rezervovanou během 2 minut.

  • flexibilní využití online recepce: získáte profesionální online dynamickou prezentaci, která doplní váš web, sociální sítě nebo vám poskytne online profil místo webu.


Váš čas jsou vaše peníze. Věděli jste, že:


Více než 70% klientů rezervuje a pohybuje se v online světě prostřednictvím mobilních telefonů. V dnešní rychlé době konzumujeme informace rychlostí 8 sekund, proto čas hledat vaši FB stránku nebo prohledávat váš web se snižuje. Online rezervační systém vám proto poskytne 1 způsob rezervování na 1 místě. Zvýšíte tak efektivitu vaší časové vytíženosti.

 

Hlavní funkce a výhody online recepce pro vašeho klienta:

  • Jednoduchá registrace.

  • Rychlá rezervace a přehled termínů kdykoliv a kdekoliv.

  • Přehled služeb a cen.

  • Novinky o vašem podnikání vždy jen na jedno kliknutí!

 



Hlavní funkce a výhody online recepce pro vás:

  • Online recepce ve 4 jazycích: slovenština, čeština, angličtina a ruština. Jazyk se přepíná automaticky podle nastavení prohlížeče uživatele.

  • Automatizované SMS a email notifikace pro klienty před rezervací či ve výjimečných případech změny a zrušení termínu.

  • Ovládání z mobilu pro vás i klienty, ať používáte jakékoliv zařízení.

  • Klientské databáze a přehled historie rezervací, permanentky k vašim službám evidujeme automatizovaně.

  • Nastavení rezervačních pravidel, které vám zabezpečí vždy plný kalendář a výrazně sníží náhlé zrušení termínů vašich klientů.

  • Intuitivní rezervování v klientském účtu, klienti mají všechny podstatné informace o jejich následujících rezervacích na jednom místě.

  • Online profil studia vám bude sloužit jako dynamický doplněk vaší webové stánky anebo ji úplně nahradí.

  • Permanentky vám umožní posunout vaši prodejní strategii na další úroveň. Nastavte si výhodné balíčky a výhodné vstupy, které si budou vaši klienti moci zakoupit stále znovu a znovu.

  • Chytrá reklama, v rámci účtů vašich klientů šikovně propagujte speciální události či nabídky, které ve vašem studiu organizujete (od workshopů o zdraví až po den otevřených dveří).

  • Rychlé rezervování vašich služeb. Vaše klienty vždy přivedeme zpět do vašeho studia díky intuitivnímu managementu jejich rezervací.

  • 30 denní zkušební doba zdarma.

  • Neomezená rezervace termínů a vytváření služeb.

Nastavení online recepce je opravdu jednoduché a rychlé. Podívejte se sami!


Stačí vybrat ten správný balíček služeb a Vaši recepci budete mít online během pár minut. Vytvoření jedné služby v systému trvá 3 minuty, proto v případě nabídky 5 typů služeb budete mít v průběhu 15 minut vše nastavené. A vaše rezervace můžete jednoduše akceptovat online už dnes.


Součástí našich služeb je poskytovat našim klientům kromě výkonného nástroje i skvělou podporu, proto tu jsme pro vás téměř vždy 24/7. Náš tým se postará o přípravu a nastavení vaší online recepce a bude tu vždy pro vás. Taktéž pro vás připravíme komunikační balíček a materiály, které umožní vašim klientům rychleji se adaptovat na nový systém, který si zamilují.


Přečtete si víc o balíčcích a službách tu.


Vaše online recepce ví jak na to!

 


Zaujala vás online recepce?


Napište na info@wellspace.cz a dohodněte si online schůzku, kde vás provedou přes Wellspace – rezervační systém v 20 minutách. Pro více informací navštivte Wellspace na Facebooku, Intagramu.

Váš Wellspace tým je tu pro vás témeř 24/7!

Prečo práve Wellspace?
opening hourse.png
FB post.png

Objavte Vašu online recepciu

Skúšobná doba 30 dní zdarma.

Vytvorte si svoju online recepciu do 20 minút.

A znížte si Vašu administratívu o  viac ako 50 %.

bottom of page