top of page

Rovno k podcastu...

Najnovšie články

Salony krásy s online recepcí?

Dynamická práce v salonu krásy, telefon nepřestává zvonit a vaší častou odpovědí je, že u sebe nemáte teď diář (, abyste potvrdili volný termín klientovi)?


Tak se podívejte naše krátké video, ve kterém vám naše zakladatelka Radana prozradí řešení, které vám tuto práci na 100% usnadní!

Máme pro vás však ještě další 4 důvody, které se týkají zejména podnikatelů, kteří si celý provoz svých služeb řídí sami. A to od vzdělávání až po provoz vašeho studia, ekonomiku či marketing ....


1. Mějte úplnou kontrolu nad vašimi aktivita na 1-kliknutí ať už jste kdekoli. Jste aktivní, za klentmi cestujete nebo jste stále v pohybu? Rozumíme vám! A proto můžete váš Wellspace jednoduše ovládat z mobilního zařízení na pár kliknutí. Co vám dodá ještě větší flexibilitu a časovou efektivně, kterou jste při tradiční organizací vašich aktivit nemohli nikdy dosáhnout (diář, excel tabulky ... ty bohužel se sebou nosit nemůžete).



2. Získáte více než 50% volného času, který můžete investovat do vašeho rozvoje nebo tvorby nových aktivit pro vaše zákazníky. Proč? Je to zejména proto, že jsme pro vaše klienty vytvořili intuitivní online místo - kde zjistí o vašich službách to nejpodstatnější aniž by vám museli ptát nebo aniž by museli čekat na vaši odpověď. Wellspace automatizuje rutinní procesy a vytváří vám prostor na nové produktivnější aktivity -pro vás nebo vašich klientů.



3. Buďte tam kde jsou vaši klienti - online 24/7 v tedy když to potřebují oni. Více než půlka českého a slovenského národa je online a funguje tímto způsobem každý den ... Proč tedy vašim klientům nezpříjemnit jejich online surfování? Ve Wellspace se soustředíme na kvalitu a skvělou prezentaci vašich služeb tak, že už nebudete potřebovat ani Vaši webovou stránku. 8 sekund, to je doba, kterou máme na to, abychom vašich klientů zaujaly a zrealizovali rezervaci! ... váš Wellsapce je na to profík!



4. Buďte o krok vpřed! Čas jsou vaše peníze a proto efektivní management a ty správné cíle, které vás jako sólo profíka budou posouvat dále jsou klíčem k úspěchu. Nechte proto Vaši online recepci pracovat za vás! Wellspace rozvíjíme společně s našimi klienty na základě vaší spätnäj vazby tak, aby byl nejen obyčejným rezervačním systémem ale i marketingovým a manažerský nástrojem, který jako sólo profík potrebuejte. Online je budoucnost stejně jako wellness, proto vám ve Wellspace přinášíme tu správnou kombinaci, která vám umožní posunout vaše cíle do druhé úrovně.

Neváhejte však kontaktovat náš tým 24/7 na info@wellspace.cz nebo na jakoukoliv z našich sociálních sítí Facebook nebo Instagram.


Více o Wellspace funkcionalitách najdete také naší webové stránce online rezervačního systému Wellspace.

Prečo práve Wellspace?
opening hourse.png
FB post.png

Objavte Vašu online recepciu

Skúšobná doba 30 dní zdarma.

Vytvorte si svoju online recepciu do 20 minút.

A znížte si Vašu administratívu o  viac ako 50 %.

bottom of page