top of page

Rovno k podcastu...

Najnovšie články

8 důvodů, proč potřebujete jako sólo profesionál ve světě wellness svou online recepci


Základní myšlenkou, která mě při tvorbě Wellspace vedla a inspirovala je, že jde o nástroj vytvořený na míru potřebám všech sólo profesionálů ve wellness světě.





Wellspace představuje 3 kategorie služeb, pro které je aplikace přizpůsobená:




Poskytujete služby v těchto odvětvích? Ve Vašem podnikání jste “one-woman/man show” nebo studio či salón bez recepce? Ocitli jste se jako podnikatel v jedné z následujících situací?


Pokud jste se nad odpovědí pozastavili, čtěte dále, protože Vám v tomto článku představím našich 8 důvodů, proč každý profesionál potřebuje svou online recepci a na konci Vám ukážu, jak jednoduše ji můžete získat.





8 důvodů, proč potřebujete i Vy svůj rezervačný systém Wellspace:

  1. Odbíháte od probíhající služby pro jednoho klienta k telefonu či komunikaci s jiným klientem, který se u Vás chce objednat.

  2. Zdlouhavá komunikace o Vaší či klientově dostupnosti při realizaci Vašeho termínu - rezervace.

  3. Náročná organizace pracovního dne, která způsobí, že Vaši klienti čekají na svou službu nebo jejich služba není včas potvrzena či zrušena. Často tomu je i naopak, klient službu včas nezruší a Vám tím uteče příležitost získat náhradního zájemce.

  4. Při organizaci událostí (workshopů, profi školení, kurzů, atd.) je plánování a komunikace výzvou, protože Vaše emailová schránka je zahlcená dotazy klientů, protože všechny aktuální informace nejsou dostupné na jednom místě stručně a jednoduše (dostupnost, zrušení, základní info o události apod.)




  1. Šíření novinek o Vašem podnikání je neefektivní a není plně využito v reálném čase. “Reálným časem” myslím to, že všechny Vaše prezentační zdroje by měli být aktuální a dostupné Vašim klientům ihned (webové stránky, letáky, emailová komunikace)

  2. Chybí Vám čas, zručnost nebo finance na realizaci Vaší marketingové prezentace. Tuto aktivitu stále odkládáte, možný potenciál získání nových zákazníků a zvyšování spokojenosti svých stávajících zákazníků ztrácíte.

  3. Zatímco Vy si tvrdou prací budujete svou vlastní značku (tou jste Vy sami), povinnosti týkající se organizace a realizace Vašich lekcí, termínů či událostí Vás neminou a stávají se největším “žroutem” Vašeho času, který byste mohli investovat právě do svého vlastního rozvoje nebo do Vašeho vztahu s klienty.

  4. Tvorba událostí či pravidelných lekcí na sociálních sítích jako je Facebook z pohledu Vašich klientů není dostatečně naléhavá a závazná, aby ve většině na Vaši aktivitu přišli.





Podstatné je však to, že Vám chybí intuitivní nástroj, který by Vám v podnikání pomáhal a přispíval ke spokojenosti Vašich klientů. Nástroj, který za Vás bude dělat první krok a i poslední při komunikaci s klienty tak, aby Vy jste se mohli soustředit na to podstatné = samotnou službu a budování Vaší vlastní značky.


Je to 24 hodinový kolotoč během kterého se každý z profesionálů snaží poskytovat ty nejlepší služby klientům, protože to je základem Vašeho úspěchu. Jak řekl pan Walt Disney “Dělej to, co děláš tak skvěle, aby to chtěli zažít znovu a přišli i se svými přáteli”. A právě proto, abyste se mohli soustředit na tuto část Vašeho podnikání, která ovlivňuje Váš úspěch v té největší míře jsme my (já a Wellspace tým) vybudovali online recepci na míru Vašim potřebám.


Ptáte se, co Vám Wellspace přinese a v čem Vás překvapí? Jsou to zejména tyto 4 pilíře naší aplikace, které přispějí k:


  • Vylepšení Vaší péče o každého zákazníka: ušetříme čas Vám a Vašim klientům. Vaše komunikace bude efektivnější a přesnější.

  • Online a vždy aktuální: Přineseme Vám jednoduchý management Vašich aktivit pravidlo 1-kliknutí. Svoje Wellspace máte pod kontrolou sami, proto všechny informace o Vašich službách či dostupnosti mohou být aktualizovány pro Vaše zákazníky v rámci 1 kliknutí.

  • Budete 24/7 “v kapse svých klientů”: s jejich vlastním uživatelským rozhraním, protože víme, jak jsou pro Vás Vaši klienti podstatní a to ať jsou na svém chytrém telefonu nebo počítači.

  • Flexibilní využití online recepce: získáte profesionální online dynamickou prezentaci, která buď doplní Váš web, sociální sítě nebo zastane Váš online profil místo webu.​

Více o veškerých charakteristikách aplikace naleznete zde: Wellspace partner v sekci Balíčky a ceny.

Wellspace není jen rezervačním systémem, ale naopak jeho cílem je se stát pravým pomocníkem (online recepcí) pro všechny sólo profesionály, kteří vyhledávají partnera pro své podnikání. Ještě před tím než bychom se pustili do společné práce mi dovolte představit Wellspace o něco blíže:



8 faktů o Wellspace



  1. cloudový rezervační systém a marketingový nástroj v jednom

  2. webová aplikace

  3. dostupný ve 3 jazycích: slovenština, čeština, angličtina

  4. pravidlo jednoho kliknutí: jednoduchá intuitivní a zároveň dynamická aplikace

  5. soustředí se na potřeby profesionálů ze světa fitness, krásy a zdraví

  6. ten pravý dynamický pomocník pro Vaše klienty v dnešním online moři informací

  7. partner pro všechny profesionály - z hlediska zručnosti, informací a přehledu ve světě podnikání

  8. Cílem je sdružovat služby kvalitních profesionálů v těchto oborech, jejichž služby si budou zákazníci rezervovat jen díky jednomu účtu - Wellspace (už nebudou muset rozmýšlet nad tím, jestli Vám mají zavolat, napsat nebo raději osobně přijít.. Wellspace jim pomůže udělat vždy první i poslední krok ve spojení s Vámi.



Jste připravení vyzkoušet Wellspace? Všechny naše balíčky poskytují balíček na jeden měsíc služeb zdarma. A založení Vaše účtu je velmi jednduché:





Dejte mi vědět svůj názor: souhlasíte s našimi 8 důvody, proč byste se jako sólo profesionál měl mít svou online recepci?


Taktéž mě s Vašimi dotazy neváhejte kdykoliv kontaktovat přímo na můj email: radana.simakova@wellspace.cz a já Vám s radostí na všechno odpovím.


Buďte well-informovaný a sledujte nás na našich sociálních sítích.


Radana


Comments


Prečo práve Wellspace?
opening hourse.png
FB post.png

Objavte Vašu online recepciu

Skúšobná doba 30 dní zdarma.

Vytvorte si svoju online recepciu do 20 minút.

A znížte si Vašu administratívu o  viac ako 50 %.

bottom of page